Jag ger upp!!!!

Ja alltså, jag hade ju då skrivit ett inlägg om min jobbiga beslutsångest, dom röda vantarna som jag köpte idag men lämnade tillbaka meen som jag kommer gå och köpa igen imorgon. Ja, lång historia som tydligen bara försvann??!?! Hur irris blir man lixom!

Skrev också lite om att igår va massage kursens sista dag. Vi har haft jätte mysigt och Ludwig har varit helt utmattad och avslappnad efter varje gång. Kanon!!  Fick en jätte fin bok som tack för vi medverkat, väldigt mysig!!

Nu har jag tragglat med en trött omättlig Ludwig sen 04.32 så nu är det dags att lägga skrutten! 

Tack och adjö


Bra eller dålig mamma??

Okej, nattens fråga lyder...

Mitt barn har jäätte svårt att komma till ro för natten på kvällarna. Har märkt att han somnar bäst direkt efter att han ätit och helst i sängen (så man slipper förflytta) Han har fått ersättning några gånger och det funkar bra förutom lite magknip dagen efter (kanske för magen måste vänja sig?) Han pruttar väldigt mycket och vaknar ofta till av de. Nu har jag tänkt att vi ska försöka få in lite rutiner på kvällarna så han känner sig trygg och lugn. Så för att slippa barn i "vuxensängen" så funderar jag på att ge ersättning som sista målet och då ge honom de när han ligger i vaggan.

Bra eller anus? ;)



26/10


Härliga onsdag

Idag var det andra dagen vi gick på babymassageutbildningen! Både jag och Ludwig tycker det är supermysigt! Igår låg han som ett ljus och pratade för fullt! Roligt att träffa andra bebisar också, en Melvin och en annan Ludwig. :) Så imorgon är sista dagen och sen är vi fullärda babymassörer :)

Idag har det varit full fart! Efter massagen kom Matilda&Grim förbi på mys och te! Jätte stor har han blivit! Hela 7 månader och så mycket större än Ludwig. Så fort går det, man får mysa medan dom är små och oskuldsfulla :) Tiden går så fort att man knappt hinner med. Känns som det va nyss som jag satt och klagade över att bebisen aldrig ville komma ut :)

Efter bebisbesöket kom fina Erica!! Jätte länge sen vi sågs så det va härligt att få bara vara en stund! Fick en liten skymt av vuxna Gustav också som numera är herr O! :) konstigt det där att dom faktiskt är ett gift par! Som vanligt blev det massa djupt snack och skönt att få lätta på trycket med någon som är så lik mig själv när det kommer till exempelvis kärleken.. Svårt är det. Kärlek..?!

Lilla -at ligger och sover, har gjort det nån timme nu så snart är det väl dags för käk!! :) Eller ska jag chansa på att han sover en stund och gå och lägga mig? Hmm

Tror jag chansar 

Puss&natti natt



Trött, tröttare, tröttast

Det va lilla familjen i natt. Och jag va/är definitivt den tröttaste!! Med en stor kamin på ena sidan och en liten kamin på andra sidan så kan man inget annat än nästan brinna upp! Så den trötta Ludwig, den tröttare Marcus och den tröttaste Emelie har haft en seg morgon, just nu ligger lillen&jag och vilar på soffan. Jätte mysigt!!! Pratade igår med min lillasyster Tilda om hur mammalivet är. Och ju mer jag pratade om mitt nya liv desto mer insåg jag hur lyckligt lottad jag är som fått en sån fin liten kille och hur mycket jag njuter av att vara mamma. Bästa (och jobbigaste) jobbet man kan ha :) när jag skulle förklara känslan när jag fick upp Ludwig på bröstet för första gången börja tårarna rinna. Herregud va jag älskar den lilla krabaten! När man fick se honom och känna på honom första gången, vilken känsla. Går inte att beskriva.
Så nu ska jag njuta av ljudet av hans andetag 


Hej hopp!

Herre min gud va det går många många dagar (veckor) innan jag kommer så långt att
jag sätter mig vid datorn och skriver några rader.
Men nu är det dags!

Mycket har hänt sen dess. Både med mig och omgivningen och masor med lillfjutten!
Igår blev Luddis 12 veckor, nästa vecka blir han 3 månader.
3 MÅNADER!!!
OMG!
Hur fort går inte tiden. Man hinner lixom knappt blinka, och inte kan man göra något åt det heller
Så det är bara att gilla läget och försöka njuta så mycket man bara kan.
Vilket är väldigt lätt när man har världens finaste kille att umgås med hela dagarna <3

Förra helgen blev det en tripp till Stora Staden. Det var dags för UnderbaraBarnmässan där vi stod och delade ut
Dagispåsen by Loppi.se
Helt galet mycket folk va det och som vanligt sjukt kul! Man träffar så mycket människor (både ris&ros) och man får hänga med positiva&kreativa männsikor som inspirerar till max!
Jag&Ludwig tog bilen upp på lördagmorgon vilket gick kanonbra! Han sov heeela vägen, ända in på hotellrummet där han vaknade med ett flin. Min lilla prins...
På kvällen blev det mysmiddag med tjejerna och sen LADIES NIGHT
Herreminjävlagud!!!
Vilken show! Alla som befann sig i Globen va helt i extas. Inte minst "damerna" som hade platser där man egentligen står på vanliga konserter. Dom va helt tokiga!
Som om dom aldrig sett Martin Stenmarck, Thomas Järvheden och Brolle ikädd i bara en liten vit handduk runt midjan. Säger det igen Oh My God!!
Nej men helt seriöst nu. Det va sjukt bra. Sen kanske man kan ha lite synpunkter på vad vissa tillförde konserten men men..
Jag va ju då iaf ifrån min älskade i hela 6 timmar!! Och det gick jätte bra!
Hade lurat med min svärmor som fick en myskväll med Ludwig på hotellet :)
Men hur snygga och roliga killarna på Ladies night än va så längtade jag efter lillfjutt och kunde knappt vänta tills jag bara fick titta och lukta lite på honom. Sjukt va man upplever nya känslor när man får barn
Ingenting slår kärleken och lyckan jag känner för den lilla mannen <3
Just nu ligger han och sover sött och skönt i mamma&pappas säng, där han tyvärr sover bäst just nu
Men på nattetid är det bara vaggan som gäller. Man får köra några vändor men tillslut så kommer han till ro där med. Men hur mysigt är det inte att få ligga och snusa (fam. Anderssons namn för "myssova") tillsammans med ett varmt litet knyte som bara gosar in sig i din famn.
Helt obeskrivligt

Snart är det dags för flytt igen också.
Phju, när ska detta ta slut!
Men efter den här gången tänker jag inte flytta på ett tag. Absolut inte.
Kommer flytta till en riktig 3a så Ludwig får ett eget rum vilket jag tycker är skönt.
Då har man alla hans grejer samlande på ett och samma ställe. Lovely


Idag är det superfint väder så det är dags för lite lunch sen göra oss klara för dagens utflykter när herrn behagar att vakna såklart =)
Det är ganska kul att en sån liten fjärt helt plötsligt bestämmer När Var och Hur...
Och nu bestämde han tydligen att det va dags att vakna =)
♥♥♥

RSS 2.0